2019 Sevgi Toplumu Yaz Buluşması Başladı

Geleneksel 13’ncüsü düzenlenen Sevgi Toplumu yaz buluşması İzmir - Çeşme Club Familia otelde gerçekleştiriliyor.

Program çerçevesinde 01 Eylül Pazar günü Çeşme Club Familia otele giriş yapıldı.

2 Eylül akşam saat 20.30’da vakıf dostlarının katılımı, vakıf faliyet koordinatörü Akif ASLAN ile İzmir şube başkanı Mevlüt EVREN modarötörlüğünde tanışma programı gerçekleştirildi.

Vakfımızın mütevelli üyesi sevgi toplumu faaliyet koordinatörü Akif ASLAN açılış konuşmasını yaparak tatil boyunca yapılacak etkinlikler hakkında katılımcılara bilgi vererek sözü İzmir şube başkanımız Av. Mevlüt Evren’e bıraktı. Mevlüt EVREN ev sahibi olarak misafirlere hoşgeldiniz dedi. Bu tür faaliyetlerin dostluğumuza ve kardeşliğimize çok büyük faydalar getirdiğini söyleyerek, Vakıf Genel Müdürümüz Av. Ali AY’ı kürsüye davet etti. Ali AY Vakfımız hakkında genel bilgilendirme yaparak Sevgi Toplumu buluşmasının önemini vurgulayarak sözlerini sonlandırdı. Kendisinden başlayarak BAY BAYAN VE GENÇ Katılımcılar tek tek kendilerini tanıtma imkanı buldu.

Daha sonra misafir olarak programa katılan Araştırmacı Yazar Abdülkadir KARAMAN kuran konusunda katılımcılara bilgi verdi. Ali Sabit AKSOY ise bu yola ne zaman çıktığımız ve Allah’ın rızasını kazanmak için hiçbir zaman durmamamız gerektiğini dile getirdi.

Programız selam ve dua ile sonlandı.

Haber

Ömer OTACI (Anahabergazete)