Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı’ndan Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya Ziyaret!

Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanı Av. Hayrullah Başer, Başkan Vekili Şazeli Çügen, Mütevelli Üyesi Av. Mahmut Özbay ve 24. Dönem Muğla Milletvekili, Mütevelli üyesi Ali Boğa’dan oluşan heyet, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı 24 Temmuz 2018 Salı Günü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında özellikle Ankara’da yapılan kültürel hizmetler üzerinde duruldu. Vakıf Başkanı Hayrullah Başer, vakıfta yürütülen Gençlik, Eğitim, Kültür, Yayın ve okullaşma çalışmaları hakkında Sayın Tuna’ya bilgi verdi. Türki nin temel sorunları hakkında düzenlenen raporlarla, Medeniyet Serisi içinden Ay Yayınları arasında çıkan; İslâm Akaidi, Hadis ve Sünnet Anlayışımız, İmam-ı Maturidi, Fıkhın Kaynakları, Ebu Hanife ve Gülen Örgütü isimli kitap setini hediye etti. Başkana çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Sekreteri Mustafa Başer'de hazır bulundu.

Sayın Başkan TUNA, vakfın yürüttüğü bu güzel hizmetler ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.