Anadolu Vakfında Dostlarla Bayramlaşma

16 Haziran 2018 Cumartesi bayramın ikinci günü saat 10.00’da çok sayıda Vakıf dostlarının katılımı ile Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Konferans Salonunda gerçekleşen Bayramlaşma yetişkin dostlar, hanımlar, gençler ve çocukların birbiriyle hasret giderdiği etkinlik karşılıklı yapılan temenni ve sohbet havasında gerçekleşti.

Vakfımız Genel Müdürü Ali AY’ın Kur’an tilaveti ve açılış konuşması ile başlayan daha sonra Başkan Vekili Şazeli ÇÜGEN’in sohbeti ile devam eden ve yapılan ikramlarla birlikte hoş sohbet içinde geçen karşılıklı düşüncelerin aktarıldığı sohbet ortamı ile kapanış konuşmasını yapmak üzere söz alan, Vakıf Genel Başkanı Av. Hayrullah BAŞER’in Vakfımız faaliyetleri ve gelecek planlamaları hakkında bilgilendirme yaparak, Vakfımıza yapılan bağış ve destek sahiplerine teşekkür etti. Vakfın gelecek vizyonu hakkında önceliği eğitim olan bilgiler vererek konuşmasını tamamladı.

Daha sonra bayramlaşma yetişkin dostlar, hanımlar, çocuklar ve gençlerin ayrı ayrı kucaklaşmalarının ardından bu güzel gün bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Haber: Akif ASLAN