Sevgi Toplumu Yaz Buluşması Hayrullah Başer Sunumu

Geleneksel 13’ncüsü düzenlenen Sevgi Toplumu yaz buluşması İzmir - Çeşme Club Familia otelde 4 Eylül Çarşamba günü programımız olağan akışıyla devam ediyor.

Program çerçevesinde 04 Eylül Çarşamba günü Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Genel Müdürü Av. Ali Ay açılış konuşmasını yaparak sözü Genel Başkan Av. Hayrullah Başer’i konuşmasını yapmak kürsüye davet etti.

Programımızın esas konusu “İNSANIN VARLIĞI İLE BAŞLAYIP BİR TOPLUM OLMAYI GEREKTİREN AİLE” idi.
Yaratılıştaki cinsiyet farkının kavgalara değil sağlık ve sıhhate vesile olmasının medeniyetlerin inşasına yol açtığına değindi.
Cemil Meriç'in şu sözleri aktarıldı: İnsanoğlunu 3 şeyi paylaşamamak mahvetti.  Servet, Şöhret ve Şehvet.

İstanbul Sözleşmesi' ne yönelik tespitler: Kadınlara Yönelik Şiddet Ve Ev İçi Şiddet asli konudur. Cinsellik ve Cinsiyetçilik içeriğe dahil edilmemiştir. 45 Avrupa Ülkesi bu Anlaşma ya dahil olmuştur.
Bu anlaşmayı destekleyen özel kuruluşları (Soros a bağlı firmalar, Bilge Üniversitesi vs) açıkladı. İşbu sözleşmenin ülkemize mal ettiklerine ve sorumluluklarına değinip bizi sömürgeleştirmenin tek yolunun aileye zarar vermek olduğunu ve bunu birtakım kesimlerin uzun yıllardır projelendirdiklerini söyledi.
Çözümünün ise Devlet tarafınca sözleşmenin iptal edilebilirliğine başvurulması gerektiğini söyleyerek konuşmasına katılımcılardan soruları varsa eğer cevap vermek üzere son verdi.

Haber : Abdullah Edip Yıldırım