Günümüz Meseleleri ve Çözüm Yolları

Dr. Hüseyin Kayapınar, " Günümüz Meseleleri ve Çözüm Yolları" sohbetinde bulundu.
Din İşleri Yüksek Kurulu eski başkanı, Diyanet TV'de" Diyanete Soralım" programında soruları cevaplandıran Dr. Hüseyin Kayapınar, Anadolu Vakfı Karaman temsilciliğinin konuğu oldu. Akşam yemeği ile başlayan sohbette ilk sözü vakıf temsilcisi Kamil Akbaş alarak,  hocamıza aramızda bulunduğu için teşekkür etti.

Dr. Hüseyin Kayapınar Hoca da, sılayı rahim için geldiği Karaman'da kendisine gösterilen bu ilgi için şükranlarını arz ederek sohbetine başladı.
Kayapınar Hoca, diyanetin ehli sünnet yolunun en iyi temsilcisi olduğunu, diyanet teşkilatına güvenilmesini istedi. Gençliğe sahip çıkılması gerektiğini  belirten H. Kayapınar, Anadolu Vakfı olarak daha fazla burs vererek yüksek öğrenim gençliğine yakınlaşmayı, milli manevi değerlerle gençliği buluşturmayı tavsiye etti.
slami konularda sorulan soruları cevaplandıran Kayapınar Hoca, boş tartışmalara girilmemesini, referansımızın Diyanet olmasını vurgulayarak sohbet sona erdi.