Son Eklenenler

Vakfımız Gençleri TRT’de Devamı

Bursiyerlerle Buluşma

30/11/2019

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Vakıftan burs almaya hak kazanan bursiyer listesinin açıklamasıyla, bursa hak kazanan öğrenciler 30 Kasım 2019 Cumartesi günü Vakıf Genel Merkezde bir araya geldi. Hem Vakfın tanıtımı hem de vakıftaki diğer gençlerle tanışma amacı taşıyan bu buluşmada, Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfının vizyonu ve misyonu gençlere aktarıldı.

Geçmiş yıllardan Vakıfla irtibatlı olan gençler, kendilerini tanıtırken “Bizler ilk geldiğimizde buraya bir Vakfa geldik şimdi ise bu Vakıf adeta bizim ailemiz ve yuvamız oldu “diyerek Vakıfla ilgili kanaatlerini samimi bir dille diğer gençlere aktardılar. Ardından Vakıf ailesine yeni katılan öğrenciler kendilerini tanıttı.

Tanışma faslından sonra Vakfımızın Gençlik Başkanı Servet ALAN kısaca etkinliklerimizden bahsetti. Slayt yardımı ile Osmanlıca kursundan, Afrin yardımından, gençlik kamplarından, gençliğimizin yönetiminde ilerletilen tarih ve hukuk okumalarından, neredeyse her hafta sonu alanında öne çıkan hocaların verdiği konferanslardan, gidilen tiyatro oyunlarından, Anayasa Mahkemesi ziyaretinden, çeşitli anma programları ve tiyatrolarından ve Ayizi dergimizden söz etti. Ayrıca gençlerimizin isteklerini vakfımıza bildirerek bu gibi faaliyetleri çeşitlendirebilecekleri ifade etti.

Gençlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Adnan YILDIRIM da yaptığı konuşmada; Gençlere hayatta başarılı olmanın sadece derslerde yüksek puan almaktan geçmediğini, bunun yanında   iyi oluşturulmuş dostluklardan, sosyal ve kültürel faaliyetlerden edinilen bilgi, birikim ve tecrübelerden geçtiğini ifade ederek Vakfın hiçbir partinin, cemaatin yan veya arka bahçesi olmadığını, vatanını milletini seven bir grup insanın 50 yıl önce bir araya gelerek meydana getirdikleri dostluk ve birlikteliğin  sonucu  oluşan bir Kurumsal yapı olduğunu ifade etmiştir.

Vakfımızın büyüklerinden Ali AY bu buluşmada gençlerimize katıldı ve hoş geldin dileklerini ileterek güzel temennilerde bulundu.

Fatma Nur DOĞAN

Fotoğraf Galerisi