Son Eklenenler

Vakfımız Genel Kurul… Devamı

Geleneksel Anadolu Yurdu Buluşması

26/01/2019

Vakfımıza bağlı Özel Anadolu Erkek Öğrenci Yurdunda 26 Ocak 2019 Cumartesi günü “ Geleneksel Anadolu Yurdu Buluşması  “gerçekleştirildi. Gazi mahallesinde bulunan Özel Anadolu Yurdunda kalmış öğrenciler “Kardeşlik Yeniden Buluşuyor“  başlığında oluşturulan sloganla bir araya geldiler.

Anadolu Eğitim, Kültür ve Bilim Vakfı’na bağlı Özel Anadolu Erkek Öğrenci Yurdunda 26 Ocak Cumartesi günü “ Geleneksel Anadolu Yurdu Buluşması  “gerçekleştirildi. Gazi mahallesinde bulunan Özel Anadolu Yurdunda kalmış öğrenciler “Kardeşlik Yeniden Buluşuyor“  başlığında oluşturulan sloganla bir araya geldiler.

Özel Anadolu Yurt Müdürü Gökhan Özkanlı’nın organize ettiği ve bir arada güzel vakitlerin geçirildiği programa; Sayın Av. Ali Aydın, Ticaret Baş Müşaviri Hayrettin Yücel, Anayasa Mahkemesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Arslan, Müfettiş Murat Erşan, Sosyal Hizmetler Uzmanı Emre Mutluoğlu İletişim Uzmanı Harun Emre Karadağ, Şair Muhterem Şahin ve ismini sayamadığımız çeşitli şehirlerden gelen eski öğrenciler katılmışlardır.

Geleneksel Anadolu Yurdu Buluşması Programı çerçevesinde “dünya gündemine“ dair konuların görüşüldüğü 1. Oturumun Başkanlığını Sayın Av. Ali Aydın yapmıştır. Değerli konukların 15 ile 20 dakika arasında söz alarak sorunlar ve çözüm üzerine görüş ve önerilerini sunmuşlardır.

"Türkiye Gündemi – Memleket Sevdamız “ konulu 2. Oturum Sayın Osman Arslan başlığında aynı usulle devam etmiş ve verimli bir fikir etkinliği yapılmıştır. Diğer yandan Anadolu Yurdu personeli çay, kahve ve çeşitli ikramlar ile misafirlerine sunumlarını yaptılar.

Hoş vakitlerin geçtiği programda dostluk, kardeşlik ve anılar hatırlatılmış, güzel sesi ve bağlaması ile Ferhat Sürmeli ve Mehmet Hakkı Yanmaz Anadolu ezgilerinden türküler söyleyerek GELENEKSEL ANADOLU YURDU BULUŞMASI’NA katkılar sağlamışlar.

Birlik ve Beraberliğin yeniden hatıralarla canlandırıldığı buluşma günün anısına çekilen toplu fotoğrafla programımız gerçekleştirilmiştir.