Son Eklenenler

Vakfımız Genel Kurul… Devamı

KONYA'DA İFTAR

01/06/2017

Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Konya Şubesi tarafından 01 Haziran 2017 tarihinde ÖZKAYMAK otelinde düzenlenen İFTAR YEMEĞİNDE 40 yıllık geleneğin kadim dostları 3 kuşak birlikte ailece buluştu.

Genel Merkezinden Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Başer ve Ali Ay, Mahmut Özbay, Ali Boğa, Recep Kırış’ın katıldığı iftar programının açılışını Şube başkan Yardımcısı Hasan Mutluoğlu yaptı.

İftardan sonra Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Hayrullah Başer birer konuşma yaparak; Türkiye ve İslâm dünyasının sorunlarını aşarak, güçlü, ileri ve müreffeh bir ülke haline gelmelerinin ancak kendi medeniyetimizin yeniden ihya ve inşası ile mümkün olabileceği üzerinde durmuşlar, medeniyet tasavvuru ve vakfın faaliyetleri, hedefleri konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermişlerdir.

İftara katılan vakıf dostlarının 3 kuşak birlikte kendi aralarında kaynaştıkları çaylı sohbet ortamı iftara ayrı bir güzellik katmıştır. Bu ortamın oluşturduğu memnuniyet, benzer buluşmaların daha sık yapılması temennisiyle sona ermiştir.