İşletme ve İştirakler

MEHMET KUZUCU KÜLTÜR MERKEZİ VE MİSAFİRHANESİ İŞLETMESİ

Kayseri ili Talas ilçesinde Vakfa ait binada ticari faaliyette bulunmaktadır. Vakfımız Kayseri Şubesi’nin de faaliyet yürüttüğü bu tesiste ayrıca konferanslar, seminerler ve sosyal etkinliklerle kültürel faaliyetler yapılmaktadır.

ANADOLU ÇINAR BİLİM EĞİTİM DANIŞMANLIK BASIN YAYIN HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ

Vakfımızın kurucusu olduğu “Anadolu Çınar Bilim Eğitim Danışmanlık Basın Yayın Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.”; “Anadolu Ay Yayınları” logosu ile yayıncılık hizmetleri yürütmektedir.

Yayıncılık Faaliyetinin Amacı:

Anadolu Ay Yayınları; İslam’a bağlı, milli değerlere saygılı, insani değerleri önemseyen, günümüz problemlerine çözüm üreten yeni medeniyet inşası idealiyle; tarihi kök ve değerlerimize bağlı, ırk, dil, coğrafya ayrımı yapmayan, grup taassubuna düşmeyen, tüm insanımızı kucaklayan, vahiy ve risalet temelinde İslam’ın doğru anlaşılması, radikalleşmenin önlenmesi ve genç nesillere sağlıklı bir düşüncenin aktarılmasını önemseyen bir anlayışla; inanç, düşünce ve fikirlerimizi basın-yayın yoluyla kitlelere ulaştırmayı ilke olarak kabul eder.

YEDİVEREN DANIŞMANLIK EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

Vakfınızın şirketlerinden olan Anadolu Çınar Bilim Eğitim Danışmanlık Basın Yayın Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.'nin “Yediveren Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.” de iştiraki bulunmaktadır.

(AYÇ) AKADEMİ YENİ ÇİZGİ OKULLARI

Vatanını ve milletini seven, yüksek ahlak sahibi, medeniyet değerlerimizi benimseyen, çağı okuyan nesillerin yetiştirilmesi amacıyla "AYÇ Akademi Yeni Çizgi Okulları" çatısı altında yürütülen eğitime, yeni bir model sunma çalışmalarına katkı vermektedir.